Knipet som ökar ditt sexliv

Att bestämma sig för att träna regelbundet med sina knipövningar och knipkulor så kommer du definitivt märka av av ditt sexliv kommer att förbättras, det fina är också att du kommer få kraftigare orgasmer.

När du väl har tränat upp ditt bäckenbotten, och när du gjort detta så måste du givetvis underhållsträna för att inte få sämre bäckenbotten igen, så medför detta att du får starkare slidmuskler vilket i sin tur innebär: du får lättare orgasm, starkare orgasmer, ökad blodgenomströmning, ökad lust, ökad känsel och mer kraft att knipa under samlaget. De flesta kvinnor erfar också att de har betydligt lättare att få flera orgasmer efter varandra, detta beror på att en starkare muskel återhämtar sig snabbare än en svag.

När du gör dina knipövningar med knipkulor så är det inte så konstigt att lusten ökar, du fokuserar mer på din kropp och ditt underliv vilket i sin tur ev. för dina tankar på orgasm och sex. Muskulaturen som du aktiverar under dina knipövningar är exakt den samma som du aktiverar under ett samlag. Känsligheten kommer förmodligen att öka en hel del när du gör dina knipövningar med knipkulor då blodflödet ökar i underlivet och detta gör också att klitoris blir mer blodfyllt.

När du blivit bättre på att knipa och vet var dina knipmuskler sitter så kan du praktisera detta under samlag och onani för att på sätt göra det skönare för dig och din partner. Det fina är att du kan knipa så att g-punkten blir mer framträdande under samlag och onani. Det finns t.o.m. kvinnor som kan knipa sig till en orgasm. Så det är bara att sätta igång med dina övningar, det är bara fördelar.

Du kan sedan pröva om du kan vicka på klitoris, kan du göra klitoris mer framträdande genom att knipa?, kan du suga in snoppen med dina muskler? kan du trycka ner g-punkten mot snoppen eller dildon? för att på så sätt få mer stimulans.